top of page
IMG_2014.jpg

Welkom bij PSV de Jagers

Sinds onze oprichting op 4 april 1972, is onze vereniging uitgegroeid tot een hechte gemeenschap van ongeveer 60 leden. Wij zijn een veelzijdige vereniging die zowel paarden- als ponyruiters omarmt.

Bij PSV de Jagers ligt de nadruk op dressuur, een discipline die bij veel van onze leden favoriet is. Echter, wij streven naar diversiteit in onze activiteiten en zorgen ervoor dat er voor elk wat wils is rondom het paardrijden. Naast dressuur wedstrijden bieden we ook andere evenementen aan, om de veelzijdigheid van zowel paard als ruiter te vieren.

Ontdek onze passie voor paarden en sluit je aan bij onze groeiende familie!

Lidmaatschap

Lid worden van PSV de Jagers kost slechts €55. Dit lidmaatschapsgeld omvat ook uw aanmelding bij de KNHS.

Voor het aanvragen van een startkaart, kunt u rechtstreeks terecht op mijnknhs.nl. De facturatie voor de startkaart wordt direct aan u verzonden.

Bij PSV de Jagers organiseren we bijna maandelijks een wedstrijd. Voor het succes van deze evenementen zijn we afhankelijk van de hulp van vrijwilligers. Daarom vragen we aan onze leden om minimaal één à twee keer per jaar bij te dragen door een dagdeel te helpen tijdens een wedstrijd.

Gedurende het jaar biedt PSV de Jagers diverse activiteiten aan, waaronder onze jaarlijkse Club-BBQ, die gratis is voor leden. Voor andere activiteiten vragen wij een kleine eigen bijdrage.

Interesse om lid te worden van de KNHS voor een vriendelijke prijs? Overweeg dan zeker PSV de Jagers!"

Onze bestuur

IMG_1391.jpg

Mw Judith Cok

Voorzitter

IMG_1707.jpg

Mw. Gwen Vroon

Wedstrijdsecretaris

wedstrijdjagers@gmail.com

IMG_7396.jpg

Laure Jacquier

vecteezy_happy-horse-ears-equestrian-theme_26279692.jpg

Dhr. R. Verhoef 

Penningmeester

infojagers@gmail.com

06 -41434328

bottom of page